Yvonne Rust

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij een erkend opleidingsinstituut, Nicolle Nail Academy in Hoogeveen. Tijdens de opleiding voor allround nagelstyliste heb ik veel theoretische kennis opgedaan over de anatomie van de nagel, hoe de nagels veilig te behandelen, nagelziektes en afwijkingen, hygiëneleer, productkennis, aanbrengen van tips, geltechniek, nagelbijters, manicure, gelpolish, nail-art en ben een gecertificeerd nagelstyliste.

Nagelstyling is verslavend, het contact met mijn klanten, de vele behandelingsmogelijkheden, het werken naar perfectie op de nagels en de creativiteit die ik hierin kwijt kan. Door bijscholing blijft mijn kennis up-to-date en zal ik ook jaarlijks mijn kennis op een hoog niveau houden.

Op basis van mijn opgedane kennis heb ik een duidelijke keuze gemaakt in het aanbod van behandelingen die ik in mijn salon en op locatie aanbied en ik volg hierin de liefde voor het vak en mijn duidelijke passie voor het behoud of verbetering van de natuurlijke nagel.
In mijn salon bied ik behandelingen aan op het behoud en verbeteren van de natuurlijke nagel en de huid eromheen en werk niet met kunstnagels en verlengingen van de nagels. 

Ik heb een salon aan huis en ben iemand die houd van sfeer en warmte en heb dan ook een professionele salon ingericht die aan deze criteria voldoet, waar de klant even tot rust kan komen, ruim de aandacht krijgt en een goed advies op basis van de wensen en leefstijl met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. Een verwenmomentje dus!

Hoop je snel te mogen begroeten,

Yvonne

Kennismaking